Thuis

CONVA MACHINERY PARTS Co., LTD

Van goede kwaliteit motoronderdelenturbocompressoren voor verkoop
zeer zeer goede leverancier in China!

—— Evgeny Kravets

Conva goede vrienden

—— MIJNHEER

Hallo Alina, dank u voor uw e-mail. Ik heb de producten ontvangen. De verschijning kijkt goed - zeer gelukkig met uw dienst

—— Arun Tanwar

Ik ben online Chatten Nu

CONVA MACHINERY PARTS Co., LTD

1 2 3 4 5 6 7 8 9
CONVA MACHINERY PARTS Co., LTD CONVA MACHINERY PARTS Co., LTD CONVA MACHINERY PARTS Co., LTD CONVA MACHINERY PARTS Co., LTD CONVA MACHINERY PARTS Co., LTD CONVA MACHINERY PARTS Co., LTD CONVA MACHINERY PARTS Co., LTD CONVA MACHINERY PARTS Co., LTD CONVA MACHINERY PARTS Co., LTD
Fabriek

Bedrijf Details:

Type Business : Fabrikant
Verdeler/groothandel
Exporteur
Handelsmaatschappij
Verkoper
Grote Markt : Wereldwijd
Merken : CMP, Isuzu, KOMATSU, Kobelco, Kat, Volvo, Kato, Mitsubishi
Aantal werknemers : 100~120
Opgericht Jaar : 2004
Export pct : 80% - 90%

Beperkt Co. van de delenhongkong van Convamachines, wordt gevestigd in Guangzhou, die één van de grootste professionele ondernemingen van de mechanismebouw in China is. wij zijn fabrikant van Turbocompressor en Voeringsuitrustingen, met inbegrip van KOMATSU, Caterpillar, Hitachi, Mitsubishi, Cummins Yanmar, Daewoo, Hyundai, Nissan, Hino, Deutz, Volvo Perkins, Toyota.and zodat on.OEM-zouden de diensten kunnen worden aangeboden. Unsurpassable leider die in turbos, werd 23000 machines vorig jaar verkocht, geschikt marketing netwerk en perfectioneert de na-diensten vervaardigen.

 

Ons bedrijf die het merk van „CMP“ op onze eigen producten ontwikkelen, dat zeer sterk op de lokale markt verkoopt. Wegens het is succes in ons land, dachten wij er binnen in het buitenland zou kunnen zijn potentiële verkoop, en wij ook met uw adviseren instemmen. Het is werkelijk hoog - kwaliteit en redelijke prijs, omdat wij onze producten moeten bevorderen en onze markt overzee, naar uw mening uitbreiden, daar is eerst een markt in uw district? Wij geloven het CMP-merk een beroemd merk zal worden, en het op wereldwijd in nabije toekomst zal heet-verkopen.

 

Onze opdracht moet de klant dienen. ons bedrijfsmodel moet klant een prettige de dienstervaring aanbieden die u met eerbied en hoffelijkheid wordt behandeld, proberen wij zeer hard om het product op te slaan dat u vereist om uw vereisten onmiddellijk op te lossen.

Contactgegevens
CONVA MACHINERY PARTS Co., LTD

Contactpersoon: Miss. Alice

Tel.: 86-20-82193656

Fax: 86-20-82193656

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)